Skip to main content

Een ongekend smaakvol moment beleven met je beste vrienden, familie of collega’s doe je ongetwijfeld bij ons fantastische grill house in Amsterdam. Bereid je smaakpapillen voor op verfijnde structuren, bijzonder mooie smaken en een ongekend leuke sfeer. Als avondje uit, voor een goed feestje of gewoon voor een goed diner op een doordeweekse dag? Vleeseter, vegetariër of cocktailliefhebber? Wij maken jou zonder twijfel blij bij hét Amsterdam grill house, midden in de stad!

Oh, how you will grill!

Een ongekend malse T-bone, een superieure ribeye of een bijzonder zachte sirloin steak? Waar je ook naar hunkert, wij maken je dromen waar in ons grill house in Amsterdam. We draaien onze handen niet om voor een beetje grillen, nee, wij gaan voor het échte werk. Al onze gerechten bereiden we op onze unieke grill en dat proef je. Mensen komen speciaal naar ons toe voor de verfijnde smaakpaletten en natuurlijk stellen we deze ook graag aan jou en je gezelschap voor. Benieuwd hoe het bevalt? Reserveer dan gewoon alvast een tafel bij ons. Ja, Grill Restaurant Amsterdam: dan weet je zeker dat je onze grill-specialiteiten niet misloopt.

Ons Amsterdam Grill House geeft jou next-level food

Een middag of avond unieke smaken proeven alsof je op een andere planeet zit? Reken maar van yes. Voor ons is het geen probleem om jou de smaakbeleving van je leven te geven. Onze chefs staan met liefde in de keuken om de mooiste gerechten te maken. Wij staan als grill house in Amsterdam bekend om unieke smaken en kwaliteitsgrillvlees, maar wij toveren deze graag naar een nog hoger level. Zonder twijfel kunnen wij met zekerheid zeggen dat jij en je gezelschap het beste grill-food zullen proeven.

Compleet genieten? Cocktails night is on!

Een avond genieten bij hét Amsterdam grill house is natuurlijk niet compleet zonder de lekkerste cocktails. Een classic Mojito, een trendy Espresso Martini of een exotische Copa Del Amor? Zeg het maar, wij shaken het wel. Zelfs voor de beste sangria hoef je niet helemaal naar Spanje, die drink je gewoon hier. Daar zorgen wij wel voor.

Verse vis, smaakvolle groenten én alleen het allerbeste vlees

Weleens van de New Orleans Shrimp gehoord? Zo, dat is toch een knalfuif op je bordje. Een heerlijk broodje met gefrituurde gamba’s, vers van de grill. Ja, je leest het goed. Bij ons grill house in Amsterdam eet je de lekkerste vis, maar ook de meest smaakvolle schaaldieren, gegrilde groenten én natuurlijk de beste steaks. Voeg hier wat heerlijke, typisch Amerikaanse sides aan toe, zoals de Jacket Potato of Twisted Fries en je bord glanst van verrukkelijkheid.

Een feestje te vieren? Doe het bij ons grill house in Amsterdam!

Heerlijk genieten met je allerbeste vrienden? Iets te vieren met je familie? Of je anniversary romantisch vieren? Wij bieden je de mogelijkheid om wat je ook maar te vieren hebt, groots te vieren. Huur ons restaurant af, of pak het klein aan en reserveer gewoon een romantisch tafeltje voor twee. Bij ons grill house in Amsterdam willen we vooral dat jij lekker kan genieten op jouw manier, met jouw fijne gezelschap. In de tussentijd zorgen wij voor de lekkerste hapjes en drankjes. Wil je met een grote groep komen? Stuur ons dan vooral een bericht met alle wensen en wij laten je z.s.m. weten wat we voor je kunnen betekenen.

Reserveer snel je plekje en enjoy the best food&drinks!

Weet jij al waar je trek in hebt? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je tafel gedekt is en onze chefs klaar staan om de meest smaakvolle avond van je leven te bezorgen. Kom je liever met een groep? Laat het ons op tijd weten, zodat je zeker weet dat we plek voor je hebben.